DG

                                                                                                                                                                                      

Experienta noastra este bazata pe
inovatia voastra.

A.
Servicii de contabilitate
In orice firma, contabilitatea este o activitate esentiala si necesara avand un rol permanent...
citeste mai multe
B.
Salarizare si resurse umane
Va oferim servicii de salarizare si resurse umane, intocmirea contractelor individuale de munca...
citeste mai multe
C.
Consultanta fiscala
consta in acordarea de servicii profesionale in domeniul fiscal, acordarea de servicii si asistenta de specialitate...
citeste mai multe

Serviciile noastre

Servicii de contabilitate financiara si de gestiune

Contabilitatea financiara presupune, in ansamblu, o prezentare fidela a patrimoniului, a situatiei financiare si a rezultatului exercitiului. Aceasta prezentare se realizeaza prin intermediul documentelor de sinteza. Contabilitatea financiara are rolul de a furniza informatiile necesare in elaborarea deciziilor economice. Pe langa aceasta utilizare interna, informatia contabila financiara

Servicii de contabilitate primara

Contabilitatea primara este in sens general un domeniu de activitate economica care sta la baza tuturor operatilor contabile realizate de/in orice firma.
Contabilitatea primara cuprinde: intocmirea documentelor contabile primare; evidenta clientilor; evidenta furnizorilor; gestiunea stocurilor.

Consultanta de management si afaceri

Consultanta in management si afaceri s-ar putea defini ca fiind “creare de valoare pentru organizatii” intrucat personalul competent din acest punct de vedere aplica cunostiinte, tehnici si atuuri pentru a imbunatati performanta organizatiilor. Acest lucru este realizat prin oferirea de consiliere obiectiva si/sau implementarea solutiilor de business.

Organizare / Reorganizare activitate

Serviciile de organizarea si de reorganizare ale activitatii vin in ajutorul clientilor care intampina dificultati in structurarea si sistematizarea planului de afacere. Activitatile structurate in cadrul serviciilor de organizare si reorganizare activitate se construiesc in jurul obiectivelor si al planului de dezvoltare a societatii respective.

Servicii de salarizare si resurse umane

Serviciul de salarizare eeste un domeniu care presupune cunoasterea legislatiei in vigoare si implica o evidenta a personalului si taxelor aferente, realizate corect si la timp. In cadrul serviciilor de salarizare se realizeaza intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor si rapoartelor conform termenele legal stabilite.

Servicii de refacere contabilitate

presupune verificarea inregistrarilor existente si corectarea erorilor lor in conformitate cu legislatia in vigoare in vederea aducerii la zi a situatiei contabile. In urma analizei desfasurata in mod amanuntit prin verificarea fiecarui act in parte, firma isi va putea desfasura activitatea in mod corect conform legislatiei.

Servicii de start-up

se adreseaza in principal societatilor nou infiintate si au caracter temporar. Acestea au ca scop marirea si eficientizarea volumului de activitate. In cadrul serviciilor de start-up personalul firmei noastre asigura suport pentru implementarea unui business in concordanta cu sistemul fiscal din Romania.

Servicii Intrastat

Serviciile Intrastat reprezinta un sistem de colectare a datelor statistice privind comertul cu bunuri între tarile din Uniunea Europeana. Sistemul de servicii Intrastat a devenit operational începând cu data 1 ianuarie 2007, data aderarii României la Uniunea Europeana

Consultanţă fiscală şi financiară

Consultanţă fiscală acoperă toate aspectele importante pentru o bună desfăşurare a activităţii unei firme. Dintre cele mai importante aspecte sunt următoarele: Întocmirea contestaţiilor de orice fel (împotriva proceselor verbale de control, etc.);