Schimbul de informatii ANAF-ICI, Ordin 2152-2017

Protocolul incheiat intre ANAF-ICI

Schimbul de informatii ANAF-ICI. o sa fie realizat in baza unui nou protocol de colaborare incheiat intre ANAF si Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București si publicat in MOF nr. 635 din 03.08.2017, care a publicat:

ORDIN Nr. 2.152 privind publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I,

a Protocolului de colaborare in vederea schimbului de informatii dintre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica – ICI Bucuresti

Forma intreaga se poate citi aici Protocol ANAF-ICI

Scopul protocolului Art.1

In conformitate cu atributiile specifice ale ICI – Bucuresti si cele ale A.N.A.F., scopul Protocolului il reprezinta asigurarea cadrului de colaborare in vederea punerii la dispozitia A.N.A.F. a datelor necesare, in baza unei motivari temeinic justificate, pentru indeplinirea unor masuri de interes public national in scopul prevenirii si combaterii fenomenelor de evaziune, frauda fiscala si vamala, precum si al cresterii gradului de colectare a impozitelor, taxelor si contributiilor sociale in Romania.

Obiectul protocolului Art.2

Protocolul are ca obiect colaborarea partilor in vederea transmiterii datelor de identificare, asa cum sunt definite de Codul de procedura fiscala, raportat la datele de identificare (nume, prenume, adresa de domiciliu, CNP) din baza de date a ICI – Bucuresti ale detinatorilor dreptului de utilizare a domeniilor cu extensia „ro” catre A.N.A.F.

Astfel:

Domeniile pentru care se solicita date de catre directiile de specialitate din cadrul A.N.A.F. se vor transmite catre ICI – Bucuresti, in baza unor motivari temeinic justificate, asumate si semnate de A.N.A.F

Serviciile de specialitate ale Registrului RoTLD din cadrul ICI – Bucuresti vor transmite informatiile solicitate de A.N.A.F.

Protocol este incheiat pe o perioada de 12 luni, calculate de la data publicarii ordinului presedintelui A.N.A.F. in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si se prelungeste de drept pe o perioada identica, daca nu este denuntat unilateral de una din parti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *