DG

                                                                                                                                                                                      

Experienta noastra este bazata pe
inovatia voastra.

A.
Servicii de contabilitate
In orice firma, contabilitatea este o activitate esentiala si necesara avand un rol permanent...
cciteste mai multe
B.
Salarizare si resurse umane
Va oferim servicii de salarizare si resurse umane, intocmirea contractelor individuale de munca...
cciteste mai multe
C.
Consultanta fiscala
consta in acordarea de servicii profesionale in domeniul contabil si fiscal, acordarea de servicii si asistenta de specialitate...
cciteste mai multe

Despre noi

Cine suntem noi? Suntem o companie ambitioasa, experimentata si creativa, specializata in furnizarea de servicii de contabilitate si consultanta pentru IMM-uri, competenta noastra cumulata depasind, cu usurinta, varsta capitalismului roman. Ne-am dedicat scopului de a furniza servicii personalizate, profesioniste si, totusi, accesibile, intreprinzatorilor romani, din dorinta de a promova trecerea la un management bazat pe cunostiinte.

Suntem compania care doreste sa va depaseasca asteptarile si sa stabileasca standardele in domeniu, prin furnizarea unui pachet complet de servicii financiare. Premisa noastra - ”Daca esuezi in a planifica, planifici pentru a esua!” - este, cu certitudine, fraza care ne poate descrie cel mai bine. Promovam exercitarea tuturor functiilor unui management eficient, punand accent pe functiile de planificare, organizare si control-evaluare. Iar ca aceste lucruri sa nu fie doar simple cuvinte, dezvoltam impreuna cu dumnevoastra sistemul de management potrivit pentru nevoile societatii.

Misiunea noastra este simpla: Nu suntem pretentiosi. Vrem sa oferim doar ce-i mai bun. Iar noi intelegem din aceasta fraza ca suntem obligati, prin definitie, sa furnizam servicii contabile, de consultanta fiscala si manageriala, la cele mai ridicate standarde, pastrand totusi un raport beneficiu/cost ridicat. Impactul vrem sa fie vizibil asupra performantelor economice ale societatii si nu asupra bugetului dumnevoastra. Cum? Prin implementarea conceptului ”departament integrat de servicii financiar-contabile” la distanta. Adica noi vom fi o parte integrata a companiei dumnevoastra. Va invitam in sectiunea Servicii, pentru mai multe informatii.